Tacksamhet

Jag är tacksam över mycket i mitt liv. Idag pratade jag med mina kollegor om att just gå till jobbet. Tänk om man inte behövde arbeta sa vi och började diskutera. Det är självklart något som skulle vara otroligt härligt att inte behöva jobba. Men det slog mig att jag gillar att gå till jobbet, man kan säga att jag älskar att gå till jobbet. 

Sitter just nu på tåget på väg hem efter en lång arbetsdag. Hinner komma hem, gå och lägga mig och sen är det bara att gå upp med tuppen för att gå till jobbet igen. Det är ljuvligt att älska sitt jobb. Tacksamhet över mitt arbete. 

Tacksamhet var det. Så otroligt tacksam för mycket.

Veckorna som kommer är en prövning. Det händer mycket just nu och det är viktigt för mig att ta en sak i taget och hitta lugnet. Jag passar därför på att träffa vänner och familj för att lägga fokus på något. Tacksamhet över familj och vänner. 

Jag vill inte ta något för givet. Det är där tacksamhet kommer in. 

Lägga dålig energi åt sidan och fokusera på den goda och positiva energin.

Tacksam över att ha en man som väntar på mig hemma. En finare människa är svårt att hitta. 

Ta en titt runt omkring er och försök rensa bort den dåliga energin. Omgiv er med saker, människor, handlingar som ger er glädje. 

Det är en tanke jag ger er men även en tanke jag ger mig själv. Just nu måste jag kämpa för att behålla min positivitet och det är work in progress. Jag ser nästan ljuset i tunneln. Det är en bit kvar men tillslut ska jag stå där i det bländande ljuset med tunneln långt långt bakom mig. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0