Regn regn o åter regn

Regnig helg och då piggar man upp sig med sånt som inte kräver sol.
 
Igår blev det fika på stan med fina vänner och deras charmknutte till son.  En frozen youghurt med massa gott slank ner och ett ljus till min fina ljusstake blev inköpt.
 
Lördagskvällen spenerades hemma. Bara jag och min kära. Regnet öste ner och vi myste framför en film. 
 
Söndagen började med frukost i sängen för oss med ett avsnitt från våra favvo serie. Sen var det dags att ta på sig kläderna och piffa till sig....fick dock vänta in älsklingen som bestämde sig för att hoppa in i duschen precis när jag var klar och redo att gå...suck :-)
 
 
Iväg till stan för att inhandla present till den sötaste lilla tre-åringen. Vi träffade upp vännerna våra med deras familj och syskon. Sen blev det massa lek på Buslandet, perfekt för barnen och även för oss vuxna. Jag är inte den som sitter och fikar eller läser tidningen när barnen busar runt. Jag hänger gärna på och busar jag med :-)
 
Nu ska vi ta fram en film och göra det vi gör bäst på en söndagskväll som denna. Filmmysa!
 
 

Semesterdagar

Snart har en vecka gått på min semester och den har gått sakta förbi. Det är otroligt skönt för jag märker hur mycket jag behövde semester. Ibland bara vara och ibland hitta på spontana eller plannerade saker.
Något jag gjorde i början av semestern var att få iordning i vårat hem.
 
På sommarstället så hittade jag denna vackra nattduksbordet som är min farfars gamla. Även lampan är en gammal och charmig sådan.
 
 
Gillar skarpt gamla vackra saker som betyder något och som har en historia.
 
 
Hjärtat med orden lycka har jag fått från min vän Anna som vi hälsade på i tisdags. Jag och min kära åkte upp tillsammans med Ida och Martin för att hälsa på lilla familjen som nu blivit fyra.
 
 
Det är med precis dem orden som kommer till mig när jag träffar mina fina vänner och ser dem med sina fina barn. Lycka.
 
Lycka är ett svårt ord att greppa nu för mig. Det är så mycket som jag känner lycka för men en sån stor del av mig har en sån olycka inombords. Den stora delen olycka tar ibland över för mig men oftast så hittar jag tillbaka till dem orden igen...Lycka. 
 
 

Allt som behövs..

Vaknade till ett humör och en känsla som inte var till någon nytta. Kände inte för att alls kliva upp ur sängen. Det hjälpte inte heller att älsklingen låg kvar och drogs sig.Kände bara att dra täcket över huvet och sova bort dagen. Men efter en dusch så begav vi oss iväg till våra vänner. Allt som behövdes var att få lite ny energi av våra fina vänner. Deras två stojiga pojkar, mat och prat, så var jag på topp igen <3
 
Allt som behövs är goda fina vänner en dag som denna!
 
 

Lycka är.....

Min semester började i torsdags. Hoppade på tåget hem, älskling hämtade upp mig från station och vi åkte direkt hem till mina svärföräldrar där alla skulle träffas. Svärföräldrarna, brorsorna, mina svägerskor och lilla totto. Alla samlade och det händer dessvärre inte ofta då nästan alla bor på varsitt håll. Det är så härligt när vi alla ses.
 
Dem var så gulliga och hade fixat lite kalas för mig. Älskade svärfamilj <3
 
 
Blev alldeles varm i hjärtat.
 
Det är så underbart att bo i denna lilla stad för ett tag. Vet inte alls hur länge vi blir kvar men njuter av varje stund. Idag har varit en fixar dag. Tvättat, städat och äntligen fått lite ordning här hemma, 
Nu känns det beboligt och med min kära hemma så känns det som hemma.
 
Något annat som är så mysigt är att man har nära till allt. I onsdags kom jag hem från jobbet. Jag och älsklingen åkte ner till hamnen och njöt av solen. Träffade på lite folk man kände och även mamma och pappa som var nere och tog en glass. I hamen kommer det spenderas mycket tid i sommar :-)
 
 
Nu får gärna vädret bli bättre så kommer min semester bli en härlig sådan och om mina tankar kan slappna av lite så kommer det bli ännu bättre. Samtidigt som det är en ljuvlig tid just nu så är det en så outhärdlig tid. Så många tankar svischar runt i mitt huvud och jag vill inte gräva ner mig i dem. Jag vill bara vara glad och lycklig som jag för det mesta är men ibland måste jag erkänna mina känslor och inte skjuta bort dem.
 
Erkänna mina känslor gör jag i min ensamhet då det är för tungt för mig i andras sällskap. Nu ska jag försöka få att mina tankar kommer till ro och låta denna semeter och sommar bli en ljuvlig sådan! 
 
 

Jun. 17, 2014

Att pendla är riktigt fridfullt. Sitta i lugn och ro på tåget istället för att trängas och svettas på tunnelbanan. Vila och äta frukost. Imorse blev det en grön dryck med Rismjölk, spenat, kiwi och linfrön.



Igår var det dags att fylla år. Började dagen med att ramla hemma över en av våra många kartonger och fick ett jätte blåmärke på låret. Sen var det en helt vanlig dag med lite firande från min fina kollega <3 Efter jobbet blev det en hälsoundersökning som jag fick genom mitt arbete. Så bra att man får gå på sådana. Nästan en helt vanlig dag och ett år äldre.

I helgen var jag och älsklingen och myste med en sån söt liten bebis. Våra vänner har fått sitt andra barn och vi var så ärade att dem bjöd oss att träffa dem när hon bara var tre dagar gammal, man glömmer bort hur små dem små liven är när dem är nyfödda <3

På lördagen var det bröllop och vi snoffsade till oss och åkte iväg till ett sånt vackert ställe.




Brudparet var så fina och festen riktigt lyckad med massa kärlek!


Jag körde på sommarfräsch klädsel och det passade bra då vi fick så underbart väder.

Synd att vi inte har fler bröllop inbokade detta år, det är så härligt att få gå på bröllop.

Nu är jag snart hemma efter dagens pendling och får se hur denna kväll urartar sig.

Home is where your heart is <3

Det har nu gått en vecka sen jag och min älskade man fick ett hem tillsammans igen. Det är så underbart och skönt att efter två år flängande ha ett hem tillsammans igen. Om så bara för en tid tills vi flänger igen så njuter vi av tiden just nu. I en stad där vi har familj och vänner och en hemma känsla så känns det toppen. Sitter i denna stund på tåget från huvudstaden efter att ha slutat jobbet, svettas ihjäl och längtar tills jag får kliva av men lika glad är jag ändå!

Så otroligt härligt väder och det blir en promenad hem från tåget då kärestan är och spelar fotboll. Får se hur det går med promenaden, har sjukt ont i kroppen efter gårdagens bravader.

Jag sprang loppet Superior Race igår och jag är stolt över mig själv. Första loppet att köra och jag väljer ett av dem tuffaste. Jag och 6 av mina kollegor körde järnet!



Vi hade soligt väder och var peppade till tusen. 1 mil med 21 hinder och idag har jag blåmärken, skrapsår och träningvärk men är så glad att jag gjorde det. Det var en upplevelse!



Ikväll får jag se om vi har fått nåt internet. Ingen tv och inget internet på en vecka är bra jobbat för oss och tv kommer vi inte att ha hemma heller. Nu när det är sommar behövs inte tv:n, det finns så mycket annat man kan pyssla med.

Nu blir det en härlig promenad hem för att byta om till lite svalare kläder.
RSS 2.0