Sunny

En härlig jobbvecka och imorgon är det fredag redan. 
 
 
Solen har varit varm så det har blivit en del pauser ute på innegården på jobbet. Såååååå underbart!
 
 
Idag var det kallt i luften igen men solen var framme. Jag och Jessica tänkte sätta oss i solen efter jobbet men det var för kallt i luften så vi tog oss en runda på stan istället. Det finns så mycket fint nu till våren och sommaren i klädväg. Mycket färger och härliga material. Men såhär dagen innan löning ekade det tomt i plånboken. I helgen ska jag iallafall gå till en second hand butik i Nypan. Gick förbi skyltfönstret förra helgen och fastnade för ett par skor, men tyärr så var butiken stängd då. Blir ett besök där på lördag!
 
Nu blir det att packa klart inför imorgon och sen hoppa i säng.
 
 
 

On my way "home"

På väg hem och det är lite med sorg i mitt hjärta. Jag trivs så bra i Nypan och jag mår bra av att vara där.

Det har varit fantastiskt väder och vi har varit ute nästintill hela helgen.



Jag har fått en nytändning och beredd att möta den här våren med allt vad det innebär. Mamma har gett mig massage för min onda nacke och rygg och med mig hem har jag en pilates matta, äntligen! Nu blir det yoga av.

En skön och välbehövlig långhelg men imorgon startar en ny vecka dock en kort sådan. Förhoppningsvis får vi behålla det härliga vädret!

Vååår!

Igår var det perfekt väder att vara ute på landet. Det är så vackert där och bär med sig många minnen.
 
 
Det var varmt och lite torrt i marken. Doftade vår.
 
 
Vi tog en kaffe i solen och njöt.
 
 
Som den soldykare jag är så satte jag mig och lät solen värma. Blek och utan solskydd.... så nu har jag fått första brännan för i år....AJ!
Men vad gör man inte för lite sol. Jag har verkligen längtat efter sol och värme. Nu verkar det som att våren på riktigt har kommit. Vi kollade på bilder hur det var förra påsken och då gick vi runt i vinterjackan och det låg massor av snö på marken.
 
 
Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag med mina fina brorbarn. Jag tog med dem ut på en tur till lekparken. Hade på mig springskorna och sprang med dem i en sån här smart vagn där båda barnen kan sitta. En sån bra uppfinning!
 
Det är härligt att få tid med delar av familjen. Men jag saknar min kära så otroligt mycket, han är ute i världen och flänger som vanligt men förhoppningsvis snart hemma igen. 
 
Solen skiner ännu mer idag och jag vill bara bege mig ut men vet inte om jag vågar för min brända hud. Men en springtur får det nog bli. 
 

Kaffedax

Promenaden igår.
 
 
En vårig fredag med sol under promenaden igår. Jag gick längst ån med mamma och pappa tills bror ringde för att bjuda in oss på Taco fredag. Då var det bara att knata hem igen, byta om och åka dit. 
 
Idag strålar solen ännu mer och jag sitter vid köksfönstret. Väntar på sjusovarna att vakna. Kaffe och frukost skulle sitta fint nu innan vi beger oss ut och tar oss ann dagen. Jag dukar fram så får vi se om dem känner doften av det bästa som finns på morgonkvisten, nybryggt kaffe!
 

Dåtid och nutid

En morgon som denna tar jag det lungt. Har nu i tre dagar haft värk i nacke, rygg och snudd på huvudvärk men det har som tur är inte brytit ut helt och fullt och jag har inte låtit det styra mina dagar.
 
Jag märker att jag verkligen måste ta tag i träningen igen och det är nu. Jag är glad att jag är hos mamma denna helg. Min privata massör och hälsoutvecklare :-) Jag ska även få massa nya produkter som jag beställt av henne. Det är skönt att ha ett och samma märke när det kommer till inhandling av produkter för huden och kroppen.
 
 
När jag kommer hit så känner jag mig alltid som hemma. Jag trivs här i den lilla staden trots att jag strävar och drömmer om något helt annat. Vi kommer nog alltid att vara de som går mot strömmen. Vi lever i en resväska och trots att det är så otroligt tufft som vi har det just nu så är jag glad över det vi gör. Vi gör det tillsammans och vi strävar efter samma mål. Det är det som är viktigast. 
 
Igår satt jag och sorterade bilder jag har på datorn. Jag håller på och för över bilder från min gamla dator till min nya. Jag har sååå mycket bilder men jag är glad att jag tar så mycket kort och att jag sparar allt. Så igår fastnade jag framför datorn och kollade på gamla filmer. Filmer på mina syskonbarn när dem var små. Så otroligt kul att se! Jag rös när jag kollade på filmer från mitt älskade Dubai. Man ska leva i nuet och inte titta tillbaka sägs det men det är en otrolig härlig känsla att se gamla kort och titta på gamla filmer. Att få minnas i bild och ljud hur det var då.   
 
Då får man även en liten påminnelse av hur mycket man har gått igenom i livet tills nu. Hur många härliga och roliga minnen man tar med sig i framtiden. 
 

Långledigt

Nu väntas en härlig ledighet. Är i nypan och det blir nog att träffa familj och vänner men inget plannerat vilket är rätt så skönt, att ta dagarna som dem kommer.
 
När jag väl kommer hem igen efter ledigheten så blir det full rulle. Jag ska sätta igång att träna inför mitt lopp som jag ska köra i juni. Det är verkligen kul att ha ett mål och perfekt till sommaren. Det är ett riktigt tufft lopp jag ska köra men jag ger inte upp i första taget och jag har mina kollegor som även dom är taggade.
 
Så efter lite påskgodis och annat gott så blir det mitt gamla jag igen. Jag är duktig när det kommer till mat måste jag säga men träningen, inte fullt så duktig. 
 
Till helgen har jag även fina naglar. Det var lungt på jobbet idag så vi drog fram nagelkittet och vips så har man salong naglar.
 
 
Nu blir det sova och det känns skönt med sovmorgon imorgon!
 
 

Happiness

Glädje är att hoppa av tåget i kära nypan och veta att man får träffa make, vänner och familj. Helgen var just en sådan helg.
Få mysa och busa med mina brorsbarn, få egentid med maken, spendera tid med svärföräldrarna och ha trevligt en lördag kväll till sena natten med fina vänner. Som en helg ska vara!

Glädje en vardag som denna är att sitta just där jag sitter, på bussen på väg till jobbet. Veta att det kommer bli en bra dag tillsammans med fina kollegor.


Påskharens fel...

Påskharen kom tidigt iår och förstörde. min hälsosamma måndag igår. Efter helgen så hade jag bestämt mig för att göra en spring cleaning. Rensa kroppen inför den kommande våren. Det funkade till klockan slog 9.30 då det ringde på dörren på jobbet och in kommer två påskägg. Jag och min kollega mumsade på och tänkte högt: Imorgon... imorgon gäller det! och så forsatte vi mumsa.




Idag är en ny dag och jag känner mig redo för den här tisdagen. Jag har dock massa ärenden att försöka klämma in på arbetstid. Många jobbiga som min framtid hänger på. Men jag har nu varit nere i den mörka dalen för länge så nu räcker det och upp ska jag. Jag vill känna att jag lever igen. Det är så lätt att dra sig undan och tycka synd om sig själv men tillslut går det inte längre, man blir trött på sig själv!

Så jag säger välkommen tisdag!

Fjället på franska

Två veckor har gått sen jag kom hem från Franska alperna. Det är läskigt hur tiden går så fort. Det var första gången för mig i alperna. Har spenderat många vintrar i svenska fjällen, så att ställa sig på ett par skidor är för mig att sätta sig på en cykel. Men det blev inga skidor denna gång.



Hotellet och byn var så otroligt mysigt! På fredagen var det toppenväder. Jag och Jess tog på oss vandringskläderna men tillslut gick vi i bara linnet, solen värmde. Helgen gick åt till att vandra i den härliga byn och se alla vyer. Vi badade, bastade och bubblade bubbelpool.


Jag gick runt och var fascinerad över allt det vackra. När vi inte var ute eller var på middag med de övriga i gänget så myste vi på rummet med lite plockmat.



En resa jag aldrig kommer glömma.
RSS 2.0