Gräsänka

Då var jag gräsänka igen och det är jag med glädje. Såklart vill jag spendera varje dag med min kära men att han är iväg och gör det han ska är bara bra. 
 
Ser fram emot tiden som kommer. Det kommer bli en härlig vår och sommar. 
 
Idag var jag iväg hos min bror med familj. Äntligen fått se mina små brorsbarn som jag inte sett på veckor. Så ljuvligt att vara med dem små. Vi gav min mamma en överraskning. Hon fyller år imorgon och idag överraskade vi henne med att få ner hennes och pappas gamla kompisgäng. Dem har hängt ihop sen dem var ungdomar. 
Så jag tror hon har haft en underbar dag idag tillsammans med dem!
 
Skypat med min kära och håller på och tvättar i omgångar. Så ser min lördagkväll ut. Skönt att ta det lite lungt för imorgon är det mamma som fyller år, så det blir att fira henne <3
 
 
Trevlig lördag kväll på er!
 
 
 
 
 

Blicka framåt

Jag är otroligt lättad över att februari nu är över och att vi startade med en ny månad idag. Mars är så välkommen. Jag räknar ner tills våren är här. Jag vill ha ljus, jag vill gå i vårjacka och jag vill känna vårdoften.
Om jag nu får säga såhär, februari var en hemsk månad och nu ska jag tro på mig själv när jag säger att mars blir bättre. 
 
Det är med blandade känslor jag sitter här ikväll. Jag äter min favorit, knäckemacka med ägg och tomat. Tittade på mitt favorit program "Familjer på äventyr" Känner igen mig själv i deras resa i äventyret. 
Jag blickar framåt, för jag känner att det är det ändå jag vill göra just nu. Jag vill inte vara i nuet. 
Jag vill att tiden ska gå. 
 
 
Jag kom iväg till gymmet idag med en vän. Glad att hon drog med mig. Vi ska provträna denna vecka och jag ska fundera på att köpa mig ett träningskort. Kan kanske vara en bra idé för att få igång träningen igen. 
 
Imorgon startar jobbveckan, ser fram emot vad dagen kommer att erbjuda. Se, det är inte så pjåkigt att blicka framåt. Nuet i all härlighet men att blicka framåt ger en vilja och lust. 
 
Att få strosa genom storstans myller från och till jobbet. Det är en del jag ser fram emot. 
 
 
Jag och min kära har haft en sån härlig helg. Tänk att jag har honom och honom ska jag ha i alla dagar framöver. Det är lycka. Att blicka framåt och tänka på vad vi kommer gå igenom tillsammans och uppleva tillsammans. Det ger mig ro i min själ.Jag kan vila i det.
 
Sov gott!
 
 
RSS 2.0