Efterlängtad helg

Sitter på bussen och skulle egentligen få sova lite längre och börja klockan 9.00 denna fredagsmorgon. Äsch tänkte jag och gjorde iordning mig för att vara på jobbet klockan 8. Älskar man sitt jobb så gör man!

Igår vaknade jag 06.45 av att städmaskinen ute på gatan lät.Om jag ska vara i tid till jobbet så måste jag gå utanför dörren kl. 7.00. Jag låg och tänkte, vaddå börjar dom städa klockan 5 nu på morgonen och just i den tanken flyger jag upp och inser att jag försovit mig. Kollar på mobilen och ser ett sms från min kollega där det står "Shit shit shit jag har försovit mig!" Jag skriver tillbaka "gahhh jag har oxå försovit mig" klockan slog 06.49 och kl. 07.00 var jag utanför dörren. Jag kom o tid till jobbet :-) Jag har nog aldrig gjort iordning mig så snabbt förut.
På jobbet blev det installation av Tv:n jag kollat ut och det passade så bra! Veckan har som vanligt gått fort och nu är en efterlängtad helg här. Min kära väntar "hemma" på mig efter jobbet och vi ska bara umgås i helgen.

Trevlig fredag på er!

Saturday

Den här helgen tar jag det lugnt, mest för mig själv. För att hoppas få energi tilbaka. Det var jätte längesen jag bara var hemma en helg. 
 
Njuter av att se hur vädret skiftar hit och dit och att man ser att det börjar närma sig vår. I fredags trotsade jag vädret och var barfota i mina pumps på jobbet. Det är helt otroligt att det om en vecka är Mars! Det känns som inte så läne sen det var Mars. Tänk att det gått ett år. Detta år har gett mig mycket, många upplevelser och många resor. Nu gör vi det bästa av det som är kvar av Februari.
 
 
 
 Nu fortsätter jag lördagsmyset!
 
 

Weekend

Ville absolut inte att helgen skulle ta slut. Jag och min käresta hade såna underbara dagar! Var ute och strosade en del. Älsklingen min som ogillar att promenera tog min hand och visade mig Tyskland.
Kände att våren var på väg så vi tog oss faktiskt en kaffe ute i helgen.
 
 
Hemma igen och jobbet väntade på mig. Jobbdagarna har varit toppen och uppiggande blommor står denna vecka och sprider ännu mer vårkänslor.
 
 
Men ....ja det kommer ett men.
Jag vet inte riktigt hur jag ska komma ur denna svacka jag är i. Det är en svacka som göra att jag känner mig sliten, trött och rent av irriterad. Svackan är bokstaverad "Ingen träning". Jag bara känner hur min kropp fallerar dem här två månaderna jag varit utan träning....TVÅ MÅNADER! Imorse när jag gick ner för rulltrappan kände jag hur mitt knä gjorde ont men det gick såklart över efter en liten stund. Jag vet vad träning kan göra och jag vet att träning och rörlse är såå otroligt bra och viktigt för kroppen. Så vad är det som stoppar mig är frågan. Kylan, ja jag skyller på den faktiskt. Jag vill såå gärna ut och springa men det tar emot. Men det finns andra träningsformer att ta sig ann så jag ska inte skylla på något. Bara att ta sig i kragen.
 
Igår snörade jag på mig mina fejk converse och när jag gick där mitt i city på den torra asfalten med en smoothie i handen kände jag mig så glad, jag bara älskar känslan av att det snart är vår. 
 
 
 
Nu blir det sängen. Såå skönt att sova!
 
 
 
 

My love My life

Med pirr i magen satte jag mig på flyget ner till min kära. Där stod han och väntade på mig. Det duggade när vi kom ut från flygplatsen och vi gick i regnet hem till lägenheten. På bordet var det dukat middag för två och i ugnen var middagen klar. Han hade fixat så fint mitt fina hjärta <3
 
Nästa dag blev det en dag på stan.
 
 
Charmiga Bremen!
 
 
 
Vi tog en paus. Satte oss och tog oss en så god fruktdrink på ett jättehärligt ställe.
 
 
Bästa tiden är med dig! Igår var det vår 12:e Alla hjärtans dag tillsammans och vi firade 1,5 år som gifta.
Ser fram emot flera flera år till med dig i mitt liv.
 
 
 
Nu ska vi ut och göra stan igen denna lördag!

Nära

Förra veckan var familjen skåne uppe och hälsade på. Jag gladde mig åt det och hoppades få tid med dem. Fick flera dagar och det är jag glad över. Jag saknar att ha nära till min fina bästa vän trots att vi inte har haft nära på ca 10 år så saknar jag ända tiden när man hade närmre till varandra. Nära kommer vi nog inte att bo men det viktigaste är att ta sig tiden att ses <3
 
 
Veckan rullade sen på med dem få dagarna jag hade kvar innan flyget skulle gå. 
Jag och min kollega tog och fixade oss smoothies på jobbet. Jag har saknat mina smoothies, dom är ju så goda och fräscha.
 
Den här är gjord på soyadryck, banan, spenat och hallon.
 
 
 

Saknaden

Besviken på mig själv. Igår på jobbet bestämde jag och min kollega att vi skulle träna tillsammans idag på morgonen innan jobbet. Packade väskan på kvällen och började kolla busstider. Min vanliga buss gick inte så tidigt och jag skulle få gå upp 04.30 för att åka och träna innan jobbet. Meddelade till min kollega attt vi får ta det en annan gång.
 
Kommer till jobbet idag och hon är där pigg, fräsch och säger att det var så skönt att träna. Jag blev så avundsjuk, Åhh vad jag önskar att jag var mer morgonpigg just nu!!! 
 
Kände mig piffig i min vippiga kjol iallafall.
 
 
 
Sitter i denna stund i sängen och äter mango och tänkte strax släcka. I mitt bröst är det tungt och har varit det ett tag. Jag har en otroligt saknad efter min kära. Jag inser hur lycklig lottad jag är som har en sån stark kärlek i mitt liv. Vi är otroligt starka tillsammans och jag önskar alla denna kärlek och trygghet. Saknaden är nu för stor och längtan efter att få ett hem tillsammans igen är så otroligt stor. Kämpa lite till så blir det nog bra ska du se....intalar jag mig.
 
1 vecka kvar tills flyget går till min älskade!
 

Vardagen

När vardagen blir för mycket vardag är det skönt att komma iväg.
Det behöver inte vara långt iväg utan bara bort från det dagliga. Igår efter jobbet tog jag min resväska och åkte till Nypan för att spendera helgen hos mina föräldrar. Igår lagade vi hemmagjord pizza och tittade på "På spåret". Fredagsmys med andra ord. 
 
Snart ska mamma och jag iväg och göra några ärenden och senare ska jag passa på att använda mammas symaskin och sy om lite kläder.
 
Längtar iväg till nästa resa som blir om två veckor. Den resan blir lite längre. Till min och älsklings andra nya hem. Nu har vi vinkat hejdå till Polen och tar oss ann ett nytt land. Nytt ställe nya upplevelser!
 
 
 
 
RSS 2.0