I mitt fönster

I vårt köksfönster står denna härliga tomatplanta. En hemmaodlad gåva från mamma. Det är så skönt att vårt kök nu är tomt på kartonger och att man istället får dit lite detaljer som gör ett kök.
 
 
Denna söndag rår vi om varandra här hemma och laddar inför kommande vecka med att vad den kan ha att erbjuda. Det blir mycket på jobbet att hugga tag i och även efter jobbet så jag ska ladda så gott det går idag. 
 
Jag ska laga iordning några matlådor som ska in i frysen. Det är så skönt att ha det klart, så att det bara är att grabba tag i en låda på morgonen innan jobbet.
 
Jag ska även baka några nyttiga godsaker. Bra att ha i skafferiet till kvällen eller ta med till jobbet då suget på något gott kryper på. 
 
Trevlig söndag!
 
 
 
 

Söndagsfix

Dagarna har gått fort förbi och nu är vi redan i mitten av Oktober. Det har varit otroligt mycket att ta in och ta tag i dessa veckor. Snart ska väl allt landa igen så att man kan plannera sina dagar på ett normalt sätt. 
 
Jobbet har tagit upp mycket tid då det har blivit förändringar på gott och ont. Den här söndagen har jag och älskling rensat här hemma. Burit ner kartonger till källaren. Ställt iordning saker och ting. Så nu ska vi bara ta det lugnt denna söndagskväll. Igår lördag var vi hemma hos mina föräldrar och åt middag och umgicks. Så trevligt så!
 
Det blir även för mig att ta fram kalendern för att boka in lite saker. Jag hoppas innerligt att vi även kan boka in en resa snart. Det kommer nog dröja men ååå vad jag längtar att sätta mig på flyget igen och dra iväg. 
 
Senaste resan gick ju till Abu Dhabi och Dubai, underbar resa!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Få se vart det blir av nästa restur.
 
Nu fortsätter vi att mysa denna söndagskväll.
 
 
RSS 2.0