Börjar närma sig

Ändrade planer. Flyttlasset går istället redan om en vecka. Underbart!
 
I dagarna tog jag en kvällspromenad i Nypan med mamma. Det var så härligt ute och ibland är allt man behöver en promenad där man pratar oavbrutet under hela promenaden på 1,5 timme. 
 
 
Att flytta härifrån är både skönt och sorgligt. Jag älskar Nypan men det är inte ett ställe jag vill bo på just nu i mitt liv. Både jag och min kära känner inte för att bosätta oss i en liten stad just nu. Det är skönt att veta att vi har Nypan kvar eftersom bådas familjer bor här. 
 
 
Under promenaden var det en sån otrolig himmel. 
 
 
Nu ska jag ta tag i packandet. 

Efter sorg kommer solsken

Sitter på tåget efter en lång dag på jobbet med otroligt mycket att stå i. Men det är fruktansvärt kul! Just nu så räknar jag ner veckorna tills vi återigen ska flytta. Tillbaka till storstaden,  åh vad jag har saknat storstaden. Jag har ett jobb som ligger mitt i smeten och har nu under en tid bott i en liten stad och pendlat. Det har varit skönt att komma från jobbet och till lugnet. Under en tid kan jag gilla det lugna tempot men nu känner jag att min själ vill till storstan och farten. 

Ungefär 3 veckor kvar och jag har redan börjat packa det lilla vi har. Några kartonger blir det iallafall. Det kommer bli ljuvligt! 

Imorgon får jag hem min kära man igen. Jag är gräsänka några omgångar i månaden och det är alltid lika härligt att få hem honom. Mitt hjärta <3 

En sak som blir skönt när det kommer till att flytta är att slippa denna tågpendling måste jag säga. Det har gått jättebra men att komma hem efter 15 min iställer för 2 timmar är en liiiten skillnad :-) 

Våren börjar också smyga sig fram och det kommer blir en härlig vår känns det som. 
Mycket härligt som händer och många upplevelser som kommer ske. 

Jag börjar gilla min positiva attityd. Jag jobbar på den och vill vara positiv och se att allt löser sig till det bästa. Jag smittas av från min man som är positiviteten själv. 
Jag har en sorg i mitt hjärta som för alltid kommer vara där. Den kommer aldrig gå bort. Men i sorgen kan jag se ljuset. Annars skulle livet inte kunna gå vidare. 
Jag lyssnar på min sorg och mina känslor och låter mig vara förtvivlad. Men sen räcker det, sen får glädjen ta plats. Se ljuset och var tacksam för det du har. Det är jag! 

Lediga dagar

Vaknade tidigt även idag, såsom dem flesta lediga dagarna. Ville så gärna sova lite längre och kände att jag behövde sova ut men det gick inte på grund av min nacke. Så det var bara att gå upp.
 
Dem här lediga dagarna har varit härliga. Det är rätt skönt att bara vara ledig och göra det som faller en in. 
 
 
Ta cykeln iväg. Ett färdmedel som är underbart att ha när det börjar bli vår. 
 
Träffa familjen och bara umgås. 
 
 
 
 
Fick lite spontantid med min fina vän igår som var på besök från skåne. Det var så härligt att få tid bara vi två. Satte oss och tog en fika och pratade. På kvällen åkte jag ut till henne för att även få tid med hennes familj. 
 
 
Idag ska jag iväg till mina svärföräldrar.
Härligt att få tid med några av mina när och kära under ledigheten. 
 
RSS 2.0