Plock och bebismys

Fixade hemma idag på förmiddagen med sånt som man gör var och varrannan dag känns det som. Plockar, ställer iordning. Det är en never ending story. Lyssnade på ett pod avsnitt igår om just detta plockande. 
 
Det måste vara en egenskap som nästan enbart finns hos oss kvinnor. Det är som att männen inte ser de grejer som ligger där dem inte ska ligga. Jag kan bara skratta när min kära frågar vart alla saker är. "Vart tog mina byxor vägen, dem låg här förut" Jag säger "Jag la dem i din garderob" varpå han säger " det är ju onödigt, jag kommer ju ta på mig dem igen, bättre att dem ligger framme" 
Även alla datasladdar, laddare osv. Jag blir tokig på dessa. Jag har dem numera i en sån bra förvaring. Det är så skönt att få undan alla saker. Gillar när det är stilrent hemma. 
 
Det är något jag kommer ta upp mer i bloggen. Hur man skapar sig ett behagligt hem, fritt från onödiga saker och skräp. Det är en del i mitt valda bloggnamn Cleanbyisa. 
 
För ovanlighetens skull har jag blommor hemma.Tog med mig blommor från jobbet. Brukar ta med mig blommor från jobbet på fredagar, för annars slängs dem och det är dom ändå gångerna jag har blommor hemma. Jag kan inte köpa mig blommor för jag vet att dem ändå kommer dö, jag kan verkligen inte ta hand om blommor. 
 
 
Inga vaser har vi hemma heller. Så jag tog mina gamla glasflaskor. Tycker det blev så fint!
 
Igår var vi hos mina svärföräldrar och när jag väl kom hem så slog migränen till. Jag var tungen att lägga mig kl 22 och tror ju som vanligt när migränen slår till att den aldrig kommer gå över och att jag kommer dö. 
Vaknade vid 1.30, migränen borta och hur pigg som helst. Sätter mig bredvid älskling i soffan och är upp till kl. 4. Såå skönt att det gick över ganska smärtfritt. 
 
Våra vänner har precis åkt hem. Fått träffa deras nykläckta lilla bebis som var så söt så! Nu blir det mys i soffan resten av kvällen och laddning inför en ny arbetsvecka.
 
Trevlig söndagskväll!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0