Efter sorg kommer solsken

Sitter på tåget efter en lång dag på jobbet med otroligt mycket att stå i. Men det är fruktansvärt kul! Just nu så räknar jag ner veckorna tills vi återigen ska flytta. Tillbaka till storstaden,  åh vad jag har saknat storstaden. Jag har ett jobb som ligger mitt i smeten och har nu under en tid bott i en liten stad och pendlat. Det har varit skönt att komma från jobbet och till lugnet. Under en tid kan jag gilla det lugna tempot men nu känner jag att min själ vill till storstan och farten. 

Ungefär 3 veckor kvar och jag har redan börjat packa det lilla vi har. Några kartonger blir det iallafall. Det kommer bli ljuvligt! 

Imorgon får jag hem min kära man igen. Jag är gräsänka några omgångar i månaden och det är alltid lika härligt att få hem honom. Mitt hjärta <3 

En sak som blir skönt när det kommer till att flytta är att slippa denna tågpendling måste jag säga. Det har gått jättebra men att komma hem efter 15 min iställer för 2 timmar är en liiiten skillnad :-) 

Våren börjar också smyga sig fram och det kommer blir en härlig vår känns det som. 
Mycket härligt som händer och många upplevelser som kommer ske. 

Jag börjar gilla min positiva attityd. Jag jobbar på den och vill vara positiv och se att allt löser sig till det bästa. Jag smittas av från min man som är positiviteten själv. 
Jag har en sorg i mitt hjärta som för alltid kommer vara där. Den kommer aldrig gå bort. Men i sorgen kan jag se ljuset. Annars skulle livet inte kunna gå vidare. 
Jag lyssnar på min sorg och mina känslor och låter mig vara förtvivlad. Men sen räcker det, sen får glädjen ta plats. Se ljuset och var tacksam för det du har. Det är jag! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0