Sjukling

Sitter här i sängen och harklar mig. Nu är det mesta av mitt halsont borta och nu är det hosta och harklingar. Jag ska kurera mig som bara den. Jag får inte bli mer sjuk nu för nästa helg gäller det. Mitt lopp!
 
Skönt att jag har en lång helg framför mig. Är ledig även på måndag för det är en annan rolig sak som händer i helgen, men det tar jag sen.
 
Bakom mig ligger en snarkande man som mitt hjärta tillhör, jag känner att vi har en fin tid framför oss. Vi börjar med denna dag som kommer att bli en lugn sådann. Ut i solen, äta god mat och bara vara.
 
 
Ha en härlig lördag!

Think positive

 
I veckan har jag tagit vara på kvällarna efter jobbet. Har varit ute i värmen och solen. Antingen med en springtur eller promenad. Under min senaste powerwalk var det uppåt 22 grader, jag gick längst med vattnet och hörde knaster av gruset under mina fötter. Ena stunden kändes värmen på huden och solens strålar, sen drog det förbi en kylig vind som doftade hav och skog. Det var en sån härlig känsla jag hade under min promenad. Jag kände att jag var lycklig! Det finns så mycket just nu i mitt liv som gör att jag skulle kunna bara lägga mig ner och ge upp. Att älta, vara dyster, inte se något hopp. 
 
Men jag gör tvärtom. Jag vill ha en positiv syn på livet. Jag vill se det goda i det jobbiga och tuffa. Tänka positiva tankar och att göra det som gör mig glad. 
 
Nu ska jag och min kära äta frukost efter en sovmorgon. Sen ska vi ut i solen och ta en glass.
Senare idag blir det grill premiär!!!
 
 

Springtur nästa

Sitter och inväntar att få komma ut och springa. Var tvungen att få i mig lite mat efter jobbet så nu väntar jag lite så att jag inte får håll. Ska bli skönt att komma ut och springa efter några dagar vila. 
 
Var i Nypan i helgen och hämtade krafterna. Var en härlig helg med svärföräldrar och sen kalas för syskonbarnen. 
 
 
 
Underbart väder och man känner redan den ljumma värmen tidigt på morgonen när man är på väg till jobbet.
 
 
 
 Nu ska jag strax få rensa tankarna ute i sol och frisk luft.
 

Härliga helg i Gbg

Lite panik har jag allt...3 veckor och 3 dagar kvar till mitt lopp! Det var toppen att jag hade med mina springkläder till Göteborg nu när vi var där över helgen. Jag och min älskade åkte bli ner till Göteborg på fredagen tillsammans med våra kära vänner. Det var härligt att få tid med dem i bilen och vi grillade även tillsammans på lördagskvällen. 
 
 
Det var även otroligt kul att få spendera helgen med min syster, svåger och systerson. Vi hade en härlig helg tillsammans.
 
 
Det var så skönt väder! 
På lördagen snörade jag och syster på oss springskorna. Vi sprang i en sån vacker miljö.
 
 
Det är så härligt att kunna dela passionen för löpning med varandra.
 
 
Jag är så otroligt tacksam över den relationen vi har med min systerson och jag saknar honom redan! och även dem andra. Ville verkligen inte åka hem i måndags kväll. 
 
Nu är det att jobba i två dagar till och sen beger jag mig igen. Denna helg till Nypan för kalas och lite annat.
 
Godnatt
 
 
 
 
 

Sunday

Utvilad gick jag upp imorse och lagade frukost. Bananpankaka som är en stor favorit att slänga ihop. Helst med några stekta dadlar också. Ägg är någonting jag äter nästan varje dag i olika former. En bra källa för att få i sig näring och protein.
 
 
Närmare 12 tiden körde jag Yoga. Det är så skönt och rogivande att yoga. Men jag märker hur stel jag är, men det är bara att fortsätta så blir det bättre. Efter det begav jag mig ut på en powerwalk. 
 
 
Gick förbi utegymmet och körde ett varv. Uteträning nu när det är vår och kommer bli sommar är det bästa och härligaste.
 
 
Till lunch blev det broccoli soppa. Jag kokade broccoli och hade mot slutet i grönkål så att grönkålsbladen blev lite mjuka. Sedan mixade jag detta och det blev supergott. Inga kryddor, jag gillar när råvarorna smakar det dem smakar. 
 
 
En skön söndag har det varit!
 
Men nu längtar jag något otroligt till onsdag då jag får se min älskade igen <3 Det gör ont i mitt hjärta av saknad. 
 
 
 

Fin dag <3

En härlig lördag igår med mamma och mormor. Var för första gången vid Ulriksdal slott och fikade i slottsträdgården. Vi åkte även till morfars grav. Det känns som igår jag träffade honom men ändå så länge sen, konstigt. Han är otroligt saknad!
 
 
 
 
 

Lördag

Så otroligt skön springtur igår efter jobbet och det känns ännu bättre att slänga sig i soffan för fredagsmys när man varit och svettats ute i det härliga vädret först.



Sitter just nu på pendeln på väg till Mormor och mamma för att umgås.

Blir en härlig lördag! Önskar även er en härlig lördag!

Välkommen Maj månad

Jag känner på mig att Maj kommer att bli en härlig månad, åtminstonde så hoppas jag det!
Denna månad kommer handla mycket om träning och kost. Jag har en viktig uppgift och det är att få mig i toppform till i Juni. Ska vara med i ett tufft lopp som kommer krävas en hel del av mig. Förra helgen gjorde jag ett inköp av ett par nya springskor och dem är ju bara för fina! Otroligt sköna också.
 
Så nu blir det att peppa mig som bara den!
 
 
Vad kan inte vara bättre pepp såhär första dagen på månaden än att ta mig hem till finaste R som söt som hon är bjuder på jättegod lunch och snicksnackar om drömmar och livet.
 
 
Det kändes skönt att vara ledig idag såhär lite mitt i veckan. Jag har även hunnit med att plocka fram vår-och sommarkläder och skor. Även om det än så länge skiftar väldigt mellan kallt och varmt just nu. Hoppas på sol till helgen iallafall.
 
Ett riktigt kap jag gjorde i en second hand butik i helgen var denna fina prickiga blus. Den är så snygg och gillar att den är annorlunda.
 
 
 
Nu säger jag godnatt och inväntar en härlig morgondag!
RSS 2.0