14 februari

För ett tag sen så stod jag och bakade och jag insåg då att min ring inte satt på mitt finger. Jag fick en sån panikkänsla över mig. Jag letade, och ringde till jobbet och letade igen. Tillslut hittade jag den på ett konstigt ställe. Bestämde mig för att aldrig mer ta av den från mitt finger.
 
Det är en fysisk pryl men den betyder så mycket för mig och den har suttit på mitt finger i över 10 år. 
Jag minns den dagen då vi gick för att beställa den. Vi hade varit med varandra i två år och började prata om giftemål. Det var ett gemensamt beslut och inget direkt frieri. Jag valde att sätta datumet då det blev vi i ringen istället för dagen vi förlovade oss. Den dagen då det blev vi har mer betydelse för mig än den dagen vi bestämde att vi ska förlova oss. 
 
 
Genom vårt liv tillsammans så har vi gjort som vi själva tyckts känns bäst. Mycket som är utanför "regelboken". Dagen då vi sa ja tillvarandra var en dag i hemlighet. För bara oss <3 
Under våra första år som gifta har vi bott i en resväska och i flera olika boenden och inte ännu haft en smekmånad. 
Men under tiden vi gör det vi gör så har vi det bra. Vi gör detta tillsammans och det är det som är viktigast. 
 
 
 
 
Låt oss nu blicka framåt mot flera flera år av ett liv utanför regelboken ;-) 
 
 
 
 

Kavalkad av fossingar

Fick en sån längtan tillbaka till solen igår när min fina vän var över hos oss. Känns som igår som vi var utomlands tillsammans men samtidigt så länge sen.
 
Underbar resa var det!
 
 
Började så fiffigt med manikyr och pedikyr innan vi tog oss ann Abu Dhabi.
 
 
Den varma mjuka sanden mot ens fötter.
 
 
Havets salta varma känsla 
 
 
Trippa runt i högklackat om kvällarna 
 
 
Asfaltsvarma doften, ljuvlig
 
 
Strosa längst med strandpromenaden i solnedgång, iklädd sandaler och strandklänning
 
 
Vandra runt på en öde sandö mitt ute i havet.
 
Upplevelserna var många och ljuvliga <3
 
 
 

Underbar lördag

Vaknar kl.9 av att jag har lite värk i rygg och nacke och kan inte sova längre. Vill sova liite länge men inser att jag måste upp. Gör iordning frukost. Sätter mig och äter frukost i lugn och ro medans min kära snarkar i sängen. Låter maten smälta innan jag gör mitt yoga pass. Känner hur värken försvinner och tackar yogan ännu än gång. Plockar lite i tysthet, som tur är så vaknar min kära och jag kan sätta igång att diska, dammsuga och fixa. 
 
Att bo i en etta har sina positiva saker men detta kan vara bland det negativa. Att kunna låta varandra inte störas. Men det är en vanesak, som fungerar ganska bra. 
 
Slänger in tvätt i maskin och tar mig till och med ann soffans klädsel. Så skönt med nytvättat!
 
Mamma ringer och vill ut på promenad. Beger mig ut i kalla men friska luften. Får en härlig pratstund och en härlig promenad. 
 
 
 
Väl hemma hoppar jag in i duschen och en tjejkompis kommer över till oss på Te. Så härligt att ses! Pratar om allt mellan himmel och jord. 
 
Underbar lördag!

Smärta

Jag kände på mig att detta skulle hända. Efter ca 3 månader utan träning som är en ovana för min kropp. Jag har under det senaste 1,5 året kommit igång med träningen och rört på mig varje dag. Från att ha gått från det till ingen träning alls så är det inte konstigt att min kropp blir chockad. 
 
För några dagar sen kom smärtan i nacken, sen kom en smygande huvudvärk, sen kom smärtan till ryggen och sen fanns smärtan i hela min höra sida. Från nacke ändå ner till foten. Det började sticka till bakom ögat och migränen var framme. 
 
Gick ut på en promenad med mamma i tordags. Så skönt att äntligen ta sig ut på promenad i friska luften. Speciellt sådär efter jobbet, man slappnar av mer om man går ut direkt när man kommit från jobbet. 
 
 
På fredagen mådde jag så dåligt men åkte iväg till jobbet ända. Ville verkligen inte vara hemma från jobbet. 
Jag led igenom hela dagen och när jag väl kom hem så tog jag bilen hem till mamma. Fick en 45 min massage. Min stackars rygg! Det är tur att jag har mamma som är hälsoutvecklare och massös. 
Efter massagen kändes det mycket bättre men efter en massage kan det först bli värre innan det blir bättre. Så på lördag morgon vaknade jag kl. 7.00 av en sån hemsk smärta och migrän. Våra kära gäster skulle koma vid 12.00 och jag ville så gärna bli bra tills dem kom. Grät av smärta och inget verkade hjälpa. Försökte vila och som tur var så började det släppa frammåt 12. 
 
Jag önskar att ingen får uppleva migrän och värk i rygg/nacke. Det fruktansvärt obehagligt. 
 
Så nu vet jag vad ett liv utan träning för med sig. Det är inte värt det. Dags att komma tillbaka till rutinerna. 
Imorse vaknade jag kl. 8 och ville så gärna sova lite till men kände att ryggvärken då skulle börja. Jag sov till 9.30 och sa godmorgon till smärtan! Gick upp och satte igång med Yoga. 
 
 
 
Solhälsningen, åh vilken härlig start på morgonen. Man känner hur man smörjer hela kroppen, man arbetar igenom varje led och muskel. Jag välkomnar Yogan i mitt liv igen!
 
Jag har även fått order av min privata hälsoutvecklare, Mamma. Att göra en del övningar varje morgon och varje kväll. Här det det bli ändring. 
 
Jag delar med mig av detta för jag vill inte att någon annan ska gå igenom det som jag går igenom. Migrän är fruktansvärt och jag vet nu vad jag och min kropp behöver för att migränen ska hålla sig borta och hoppas att andra kan ta lärdom av det. 
 
 
 
RSS 2.0