Hope

Hope, Is the little voice you hear whisper "maybe", when it seems the entire world is shouting "no!"
 
 
Otroligt härlig dag igår. Njöt till fullo av vädret. Låg i parken nere vid vattnet och hade det härligt i solen. 
På vägen hem för att svida om till springkläder så upptäckte jag en ny butik. Blandat med nytt, retro och gammalt. Sån underbar butik!
 
Ut på en springtur. Det skönaste träningssättet. Ut i friska luften och röra på sig. 
 
Slängde ihop middag. Det blev enkelt och sååååå gott!
Stekte kycklingkorv och squash, enbart salt och peppar som krydda. Mixade majs till Majsmos.
Så himla gott och går snabbt att tilllaga.
 
 
 
 
 

Moules frites och livet

Att få ha min kära hemma förra helgen var underbart. Det blev en intensiv helg men härlig. 
Knalla ut hand i hand för att köpa oss något att äta sedan hem och ha en härlig fredagskväll tillsammans. Lördagsfrukost i sängen, bara få prata och vara i varandras sällskap. 
 
Det blev snabbt iväg för att göra ärenden och bege oss till Nypan för bröllopsfest på kvällen. 
 
På söndagen tog vi farväl och åkte åt två olika håll. Jag drog med mig min mamma för ett dopp i havet innan jag satte mig på tåget. Det var såå härligt! Första och förmodligen sista doppet i sommar.
 
 
Veckan rullade på och på jobbet känns det som att sommaren är över. Folk har kommit tillbaka från semestern och börjar istället prata om höst och vinter....jag ryser, Jag är inte redo.
 
Min fina Anna gjorde min kväll i torsdags. Vi träffades upp och tog bilen ut på en tur till en restarurang och åt såå god mat! 
 
 
Musslor!! Finns inget godare. 
 
Vi satt och pratade, skrattade och åt gott. 
 
 
Vi pratade en del om hur det skulle vara om vi hade valt att bo kvar i Gbg. Det är intressant och nyttigt att ibland tänka tillbaka på dem val man har gjort i livet. 
Jag känner min nöjd med valen jag har gjort. Det har varit hattigt de sista åren, flyttat många gånger, ibland inte haft ett riktigt hem alls. Men det är dem valen som jag gjort såklart tillsammans med min kära man. 
Vi har fått uppleva mycket och det ska vi fortsätta med. Jag kan knappt vänta på för att se vad som kommer härnäst.
 
 
 
 
 

Härliga lördag

Här sitter jag och tar mig en kopp kaffe. Slut var det på kaffet men jag värmde havredryck och tillsatte snabbkaffe pulver och lite varmt vatten. Blev supergott!
 
Skönt med helg och fint väder är det också. jag ska strax ut och strosa runt lite. Tänkte kolla efter klänningar. Nästa helg är det bröllop så jag hoppas kunna hitta nåt fint att ta på mig.
 
 
 
Jag är så otroligt glad att jag kommit igång med maten och träningen igen. Det har varit ett uselt år rent kroppligt. Min kropp har inte mått bra och det sätter sig. Det har varit svårt att ta sig ann det jag velat. 
Men nu är jag igång igen. 
 
En av mina favoritfrukostar är bananpannkaka.
 
 
Såå gott! Jag gör mina på en banan, två ägg och ca två matskedar kokosmjöl. Steker i kokosolja. Till pannkakorna har jag oftast frukter. Denna gång hade jag mango och kokosflingor. 
 
Häromdagen gjorde jag min egna mandeldryck. Det blev så bra! Hur jag gjorde tar jag och berättar senare.
 
 
Nu måste jag ut i solen. 
 
 
 
 

Semesterdagar

Jag fick mig semesterdagar i både Gbg och Polen denna gång. Vädret har varit sådär här hemma men så kom jag till Polen, 35 grader! Där fick jag min dos av värme. Helt underbart!
 
 
Jag som älskar en kopp kaffe eller två på morgonen, då satt denna fint. Det gick ju inte att dricka varmt i hettan så jag gjorde mig en kopp iskaffe. Riktigt gott. Kallt vatten, snabbkaffe pulver och isbitar. Toppen för heta dagar.
 
 
Vi hade inga större planer denna gång i Polen, vi tog dagen som den kom. Det var härligt att bara vara ledig och att få spendera dagarna med min kära.
 
 
Soldyrkare som jag är hängde mer eller mindre på balokongen om dagarna. 
 
Semestern är över och jag är tillbaka hemma. Jobbar på för fullt och tar vara på kvällarna. Augusti verkar bli en varm månad, härligt!
 
 

Familjetid

Några dagar av min semester tillbringade jag i min gamla hemstad Gbg. Det är härligt att komma tillbaka ibland, så mycket minnen man har från vår tid där. 

Vi träffades hela familjen förutom min respektive som var och jobbade. 
Det blev stros i Haga, härliga dagar och kvällar hemma hos min syster. 

En dag åkte vi till Tjörn. Dessa dagar var tillägnade mamma som fyllt år. På Tjörn besökte vi Akvarell museumet. En av mammas passioner är att måla. Så vi satte oss nästan allihopa och målade akvarell. Man skulle kunna sitta kvar och måla i flera timmar.
Det blir nog att ta upp målandet igen. Jag gick ju till och med en akvarell kurs som yngre :-) 

Sen gick vi ut för att njuta av vädret och den vackra omgivningen. Vi fick toppen väder och njöt av varje sekund. På bilden är min svägerska, mina syster och min mamma. Tre tjejer som betyder otroligt mycket för mig. Det är något speciellt att ses hela familjen, med barn och respektive men det behövs flera dagar för att komma ikapp varandra. Vi trivs i varandras sällskap och tiden tillsammans betyder så mycket. Kvällens middag njöt vi av med en vacker utsikt. Restaurangen hette Vatten och vatten var det allt. 

Längtar redan tills vi ses alla nästa gång. 
RSS 2.0