Blicka framåt

Jag är otroligt lättad över att februari nu är över och att vi startade med en ny månad idag. Mars är så välkommen. Jag räknar ner tills våren är här. Jag vill ha ljus, jag vill gå i vårjacka och jag vill känna vårdoften.
Om jag nu får säga såhär, februari var en hemsk månad och nu ska jag tro på mig själv när jag säger att mars blir bättre. 
 
Det är med blandade känslor jag sitter här ikväll. Jag äter min favorit, knäckemacka med ägg och tomat. Tittade på mitt favorit program "Familjer på äventyr" Känner igen mig själv i deras resa i äventyret. 
Jag blickar framåt, för jag känner att det är det ändå jag vill göra just nu. Jag vill inte vara i nuet. 
Jag vill att tiden ska gå. 
 
 
Jag kom iväg till gymmet idag med en vän. Glad att hon drog med mig. Vi ska provträna denna vecka och jag ska fundera på att köpa mig ett träningskort. Kan kanske vara en bra idé för att få igång träningen igen. 
 
Imorgon startar jobbveckan, ser fram emot vad dagen kommer att erbjuda. Se, det är inte så pjåkigt att blicka framåt. Nuet i all härlighet men att blicka framåt ger en vilja och lust. 
 
Att få strosa genom storstans myller från och till jobbet. Det är en del jag ser fram emot. 
 
 
Jag och min kära har haft en sån härlig helg. Tänk att jag har honom och honom ska jag ha i alla dagar framöver. Det är lycka. Att blicka framåt och tänka på vad vi kommer gå igenom tillsammans och uppleva tillsammans. Det ger mig ro i min själ.Jag kan vila i det.
 
Sov gott!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0